top of page

Lifan BelgiĆ« PAKT UIT šŸš€

LIFAN PAKT UIT

Geachte Lifan dealer,


In het kader van de week van de mobiliteit gaan we zondag van start met een nationale campagne. In ā€œDe Zondagā€ editie van 20 september wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij er 2 Lifan scooters te winnen zijn, we komen met de Lifan E3 op de cover van De Zondag en binnenin is er een wedstrijd over een volledige pagina met de Lifan E3 als thema.

Naast de actie in "De Zondag" starten we volgende week voor de komende 4 maand een campagne op Facebook om de zichtbaarheid en bekendheid van LIFAN in Vlaanderen op te krikken met leuke posts en content. Ook op antenne zal je de komende weken LIFAN horen passeren op radiozender NRJ.


We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan, mikken op een breed publiek uit verschillende leeftijd categorieƫn en willen hiermee extra traffic naar jullie winkel genereren.


Zorg dus zeker voor voldoende E3's in uw aanbod en dat een volgeladen testvoertuig klaar staat.

LIFAN E4

In een vorige nieuwsbrief gaven we al een hint over de nieuwe scooter van Lifan die voor volgend seizoen in jullie toonzaal zal kunnen staan.


In oktober verwachten we de eerste testvoertuigen van de Lifan E4 in Belgiƫ en begin volgend jaar zouden we hem kunnen gaan uitleveren. Een voertuig met grotere wielen, hedendaags design, de gekende Lifan kwaliteit en verkrijgbaar in 45 en 70km/hr versie.


Deze foto's wilden we jullie niet onthouden!39 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page